ENERGIFÆLLESSKABER DANMARK
ENERGIFÆLLESSKABER DANMARK


Energifællesskaber Danmark

Energifællesskaber Danmark. 🍀
 
En ny landsdækkende forening er dannet!
På kryds og tværs af organisationer, foreninger, energifællesskaber, myndigheder, vidensinstitutioner, virksomheder og erhvervsliv er ”Energifællesskaber Danmark” stiftet 16. august 2023. 🌱

 
Baggrund
Formålet med foreningen er at hjælpe med viden til den store efterspørgsel, der er om etablering, drift og udvikling af energifællesskaber. Dertil vil foreningen, på almennyttig vis, fremme udbredelse af energifællesskaber, hvor de kan bidrage til den grønne omstilling.
Energifællesskaber kan arbejde med produktion, lagring, deling af energi m.v. efter det nye regelsæt for energifællesskaber. Regelsættet kommer fra Europakommissionen, der har ambitioner om, at hver kommune med over 10.000 indbyggere skal have mindst 1 energifællesskab i 2025. Foreningen forventer at interessen for energifællesskaber vil stige.
 
Stiftelse af succes…
😉
På den stiftende generalforsamling var der ikke færre end 16 kandidater til bestyrelsen. Det lykkedes at få en fin sammensætning og alle vil kunne bidrage. Det er super fedt.
 
Det virtuelle klubhus
 🏰

Her på hjemmesiden Energifællesskaber.dk vil en stor del af foreningens arbejde være tilgængeligt. Langt den største aktivitet forventes at foregå i ”virkelighedens verden” i hele landet. Du kan også finde os på LinkedIn HER
 
Den virkelige verden 
🌍
Foreningen har et stort ønske om at kunne hjælpe energifællesskaber i den virkelige verden. Vi lægger stærkt fra land med lancering på Klimafolkemødet i Middelfart d. 31. august kl. 13 på orange scene.

Vi ses 😃

Webnus

Quick contact form